NBD-Online

NBD-online is een site waar producenten hun producten in beeld laten komen bij zowel uitvoerders als voorschrijvers en waar ze hun doelgroep proberen te bereiken via productpresentaties. Voorschrijvers en uitvoerders gebruiken NBD-Online als platform voor het vinden van technische informatie over bouwmaterialen, bestekteksten en leveranciersinformatie, of om inspiratie op te doen voor aankomende projecten. 

Voor toeleveranciers betekent NBD-Online een platform om in contact te komen met architecten, aannemers, installateurs en voorschrijvers op het moment dat ze een concrete behoefte hebben.

Van inspiratie tot specificatie, van brochure tot BIM-object, NBD-Online is het zoek- en vindsysteem voor de complete bouw.

Toegang

Deze databank is vrij toegankelijk.

Zoekoperatoren

Op de Home-pagina kan je rechts bovenaan je zoekterm invoeren in het zoekveld. In het zoekresultaat kan je vervolgens filteren op wat getoond wordt (leveranciers, producten, nieuws, thema's, ...), op de categorie, en krijg je alternatieve trefwoorden anngeboden.

Naast het zoekveld kan je ook doorklikken op:

'Producten': blader in de producten op NBD-Online.

'Nieuws': het laatste productnieuws en de trends in bouw en installatie. Inclusief thema’s zoals isolatie, daken, gevels, ventilatie en zonne-energie.

'Thema's': alle producten en leveranciers actief rondom een thema ter inspiratie bij elkaar gezet.

'E-Mag': maandelijks e-magazine, telkens rond 1 centraal thema.

'Nieuwsbrief': het laatste productnieuws en de trends in bouw en installatie. Inclusief thema’s zoals isolatie, daken, gevels, ventilatie en zonne-energie.

'Duurzaamheid & Energiegids': nieuwsbrief speciek rond duurzaamheid en energie.

'Blog'

Export

Pagina's uit je zoekresultaat kunnen gedeeld worden via LinkedIn, Facebook, X.

Meer informatie

lib.fea@ugent.be

Bronvermelding

https://www.nbd-online.nl/

 


Laatst aangepast 3 juli 2024 17:37